GJB je ôsma najlepšia škola na Slovensku ;)

16.12.2010 21:19

Prvýkrát v histórii gymnázia sa študenti ocitli na Majstrovstvách Slovenska! Florbal sa stal jednou z najobľúbenejších voľnočasových športových aktivít chlapcov a po náročných tréningoch a prípravných zápasoch v Don Bosco Aréne sa reprezentácia školy pod vedením trénera a manažéra PaedDr. Marka Michalenka pustila do boja o majstrovský titul.

    Majstrovstvá Slovenska stredných škôl vo florbale - kategória mladší žiaci (r. 1994-1997), miesto konania: Košice, termín: 9.-10.12.2010. V skupine A sa tím GJB postavili zoči-voči kvalitným súperom - Gymnázium sv.Mikuláša Prešov, SOŠ Trenčín, Gymnázium Varšavská Žilina a Gymnázium J.G.Tajovského B.Bystrica.  Majstrom SR sa stalo Gymnázium Trebišovská Košice, ktoré postupuje na Majstrovstvá sveta SŠ, ktoré sa konajú v Českej republike. Blahoželáme!

    Veľkú vďaku za reprezentáciu školy si zaslúžia hráči Michal Tomaštík - Dávid Chrvala(C), Filip Šinaľ, Peter Kurina, Oliver Krídl, Anton Lisinovič - Matej Horník, Richard Ryška, Stanislav Jánoš, Jozef Cibula.

    Podľa slov trénera bola účasť na MS pre nás "nezaplatiteľná skúsenosť a ´vysoká škola florbalu´. Vďaka všetkým hráčom za zodpovedný prístup a bojovnosť , napriek nepriaznivým výsledkom. Verím, že nás to posunie vpred."
-kv-