Mgr. Hana Komorná bola ocenená za svoju prácu

17.04.2014 11:06

Ocenenie Bratislavskej arcidiecézy si 4. apríla 2014 z rúk bratislavského arcibiskupa metropolitu Mons. Stanislava Zvolenského prevzali 15 pedagógovia katolíckych škôl a školských zariadení, ktoré má arcidiecéza v zriaďovateľskej pôsobnosti. Tejto pocty sa im dostalo za dlhoročnú kvalifikovanú a záslužnú prácu v prospech škôl, v ktorých pôsobia. 

Medzi nimi bola aj naša kolegyňa a pani profesorka Mgr. Hana Komorná.

 

 

Mgr. Hana Komorná pracuje na Gymnáziu Jána Bosca od roku 2006. Vyučuje u nás biológiu a chémiu, je vedúcou predmetovej komisie prírodovedných predmetov, koordinátorkou environmentálnej výchovy a triednou učiteľkou. Počas neprítomnosti riaditeľa v škole organizačne zabezpečuje chod školy.

Pre žiakov organizuje exkurzie so zameraním na ochranu životného prostredia. Vo svojej práci využíva metódy projektového vyučovania, podarilo sa jej preniesť vyučovanie aj mimo priestorov školy (pozorovanie prírody v teréne).

Už tri roky vedie športový krúžok pre dievčatá so zameraním na florbal. Hoci spočiatku ani nepoznala pravidlá tohto športu, podarilo sa jej vypracovať na dobrú trénerku a so svojimi zverenkyňami dosahuje úspechy v rámci Trnavského kraja i celého Slovenska.

Venuje sa aj misijnému dobrovoľníctvu, dvakrát sa zúčastnila ako dobrovoľníčka letných misijných podujatí na Ukrajine a teraz pracuje v skupine pre prípravu ďalších misijných dobrovoľníkov. Pre túto činnosť získala aj niekoľkých žiakov našej školy.

 

K oceneniu srdečne blahoželáme!