Majstrovstvá okresu vo florbale

03.03.2015 18:59

Dňa 18.2.2015 o 8.oo hod. sa na IV. Základnej škole v Senici stretli žiaci a učitelia z piatich škôl, aby si zmerali sily vo florbale. Gymnázium Senica, Obchodná akadémia Senica, Stredná odborná škola Senica, Stredná odborná škola podnikania Senica a Gymnázium Jána Bosca Šaštín-Stráže vytvorili 5 chlapčenských a 4 dievčenské tímy. Hralo sa 10 minút bez prestávky. Góly padali, raz do našej brány, raz súperom. Bojovali sme do posledného dychu, ale nestačilo to na prvú priečku. Konečný výsledok nikoho nepotešil, oba naše tímy skončili na treťom mieste. My štvrtáci sme hrali náš posledný okresný turnaj a pevne veríme, že na ďalší rok sa podarí našej škole dostať na vyššiu priečku.

 

viac fotografií

Dievčatá:

brankárka- Mária Alena Hasáková (IV)

hráčky- Romana Buchtová (IV), Romana Danihelová (IV), Patrícia Golianová (IV), Adela Krídlová (IV), Cecília Marčišová (IV), Lucia Hlavenková (III), Ráchel Polachová (II), Katarína Pribylová (II),  Simona Hesková (II), Gabriela Turkovičová (II)

 

Chlapci:

brankár- Ján Farský (III)

hráči- Jakub Chrvala (IV), Martin Krchňavý (IV), Matúš Morávek (IV), Ján Cibulka (III), Tomáš Šrámek (III), Andrej Královič (I)

(foto: Cecília Marčišová (IV), pani profesorka Komorná, SDB don Michalenko)